mandag 9. november 2009

Gutterommet..Da nærmer gutterommet seg ferdig også, og endelig kan jeg vise fram noe blått.. Har vært mye rosa i det siste. Den tøffe, spisse "kommoden", har min mor kjøpt på en gjenbruksbutikk. Hun har malt den hvit, og malt tall.. Takk mamma!! Den passer perfekt på gutterommet.Sengen er kjøpt på Finn for kr300, blitt malt, og sydd gardiner til. Under har han sin egen "film, og playstation-hule". Her koser vår 1.klassing seg..


Var på kjempekoselig bloggtreff på Ofelia, på lørdag. Bloggen kan du se her. Følte oss veldig velkommen.. Fikk deilig tapasbord, med mange gode retter, og godt å drikke..hihi.. Møtte mange koselige bloggdamer, kjekt å få et ansikt på de fine bloggene. Og jammen handlet vi en del også.. Det var nesten umulig å unngå. Sååå utrolig mye fint!! Anbefaler butikken på det sterkeste!!


Ha en deilig mandagskveld!!


klem fra meg

6 kommentarer:

 1. Så fint! Stilig den spisse kommoden :) Jeg kom meg ikke på Bloggtreff ;( Trodde svinet hadde tatt meg, men søndag var jeg pigg og ikke pig hoho, altså frisk ;) Jeg slenger meg på neste bloggtreff som må komme i Bergen snart!

  SvarSlett
 2. Hei du damen!!
  Knall fint! Skikkelig tøft gutterom (til en tøff gutt...;) Er så fiiiint med stjerner!
  Og sengen var jo (enda...;) et kupp!
  Og genialt med forhenget og "tv-spill-rom" under.Og snill mamma du har:)

  God kveld klem fra meg........**

  SvarSlett
 3. WOW!!! Dette var fint :) Drømmerom med egen liten hule, da!

  Flinkis! Kjempegøy å se :)

  :)Anette

  SvarSlett
 4. Du kan sette meg på saken ja :) Jeg kan ta bilde av flyet du har, sikkert det enkleste, så slipper du betale for bildet. Jeg gjør det bare etter jobb! Hvor stor plakat vil du ha? Vi kan printe det ut i den størrelsen du vil ha her på jobben. 70x100 cm er jo kult – er de største Ribba-rammene på Ikea. Siden du er en av gjengen skal du få en meget god pris på printen, sier Oddveig ;)

  SvarSlett
 5. Takk for sist!
  Veldig kjekt var det!
  Fin side.
  Tøft med mopeden.
  Skal prøve å lenke til alle som var med senere idag.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Hei på deg, og takk for sist. Veldig koselig bloggtreff.
  Fin side du har, skikkelig tøft gutterom.
  Legger deg til listen min, så kan vi blogges.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett